Balans en Coördinatie Workshop

Meer agendapunten

DEZE WORKSHOP IS VOL !!! De volgende workshop Balans en Coördinatie is op zaterdag 3 juni a.s. !!

Op dit moment worden er veel workshops op het gebied van ‘Balans en Coördinatie‘ aangeboden.

Maar: wanneer weet je nu of het een goede workshop voor jouw hond is? Hoe weet je of je jouw hond niet overvraagt bijvoorbeeld?

Op uitnodiging komt Desiré Keun, fysiotherapeute en eigenaresse van ‘Dogs in Balance’ op zaterdag 8 april  weer naar Meppel om een kwalitatief hoge workshop te geven. Samen met Desiré werk je tijdens deze workshop aan zowel de fysieke als de mentale balans van jouw hond (ieder op zijn of haar eigen individuele nivo).

We werken in verschillende  groepen van ieder plusminus 1,5 – 2,5 uur. Dit is afhankelijk van de honden die er meedoen.  Je kunt je opgeven en wordt daarna ingedeeld in een passend groepje (3 – 4 combinaties per groepje). Deelname aan de workshop kost 50,- euro. We leveren hiervoor maatwerk!

Met en van je hond genieten, samen leren en plezier hebben die bijdraagt aan meer fysieke bewustwording, betere communicatie, vertrouwen, rust en nog veel meer….

wp_20160917_11_28_58_pro

Je hond in balans, fysiek en mentaal, maar óók jullie als combinatie laten groeien in de balans, dat is het doel!

Na deelname aan deze workshop heb je oefenstof voor thuis en ook inzicht gekregen in de aspecten waaruit een kwalitatief goede workshop ‘Balans en Coördinatie’ bestaat, zodat je in staat bent om in de toekomst de juiste keuzes te maken over de opbouw van de training en het gebruik van diverse materiaalsoorten.

Jannemarie Frowijn, osteopaat voor honden, is tijdens de workshopdag aanwezig en aanspreekbaar voor vragen over o.a. de belastbaarheid van jouw hond. Indien gewenst kun je jouw hond door haar laten checken (voorafgaand aan de workshop, op afspraak).

 

Aanmeldingsformulier

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Email*

Velden met een * zijn verplicht.