Balans en Coördinatie Workshop

Meer agendapunten

DEZE WORKSHOP IS VOL (je kunt je al wél opgeven voor de workshop op zaterdag 24 maart!!!)

Op dit moment worden er veel workshops op het gebied van ‘Balans en Coördinatie‘ aangeboden.

Maar: wanneer weet je nu of het een goede workshop voor jouw hond is? Hoe weet je of je jouw hond niet overvraagt bijvoorbeeld?

Op uitnodiging komt Desiré Keun, fysiotherapeute en eigenaresse van ‘Dogs in Balance’ op zaterdag 17 februari weer naar Meppel om een kwalitatief hoge workshop te geven. Samen met Desiré werk je tijdens deze workshop aan zowel de fysieke als de mentale balans van jouw hond (ieder op zijn of haar eigen individuele nivo).

 

WP_20170304_12_34_06_Pro

We werken in verschillende  groepen van ieder plusminus 2,5 uur. Je kunt je opgeven en wordt daarna ingedeeld). Deelname aan de workshop kost 50,- euro.

Met en van je hond genieten, samen leren en plezier hebben die bijdraagt aan meer fysieke bewustwording, betere communicatie, vertrouwen, rust en nog veel meer….

Je hond in balans, fysiek en mentaal, maar óók jullie als combinatie laten groeien in de balans, dat is het doel!

Na deelname aan deze workshop heb je oefenstof voor thuis en ook inzicht gekregen in de aspecten waaruit een kwalitatief goede workshop ‘Balans en Coördinatie’ bestaat, zodat je in staat bent om in de toekomst de juiste keuzes te maken over de opbouw van de training en het gebruik van diverse materiaalsoorten.

Jannemarie Frowijn, osteopaat voor honden, is tijdens de workshopdag aanwezig en aanspreekbaar voor vragen over o.a. de belastbaarheid van jouw hond. Indien gewenst kun je jouw hond door haar laten checken (voorafgaand aan de workshop, op afspraak).

 

Aanmeldingsformulier

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Email*

Velden met een * zijn verplicht.