Balans en Coördinatie Workshop

Meer agendapunten

Op dit moment worden er veel workshops op het gebied van ‘Balans en Coördinatie‘ aangeboden.

Maar: wanneer weet je nu of het een goede workshop voor jouw hond is? Hoe weet je of je jouw hond niet overvraagt bijvoorbeeld?

Op uitnodiging komt Desiré Keun, fysiotherapeute en eigenaresse van ‘Dogs in Balance’ op de volgende zaterdagen weer naar Meppel om een kwalitatief hoge workshop te geven. Samen met Desiré werk je tijdens deze workshop aan zowel de fysieke als de mentale balans van jouw hond (ieder op zijn of haar eigen individuele nivo).

1. Zaterdag 2 februari VOL

2. Zaterdag 16 maart

3. Zaterdag 4 mei

4. Zaterdag 22 juni

We werken in verschillende  groepen van ieder plusminus 2,5 uur. Je kunt je opgeven en wordt daarna ingedeeld). Deelname aan de workshop kost 55,- euro. Mocht je er nu al voor kiezen om 3 x mee te doen dan krijg je 15 euro korting en betaal je 150 euro.

Met en van je hond genieten, samen leren en plezier hebben die bijdraagt aan meer fysieke bewustwording, betere communicatie, vertrouwen, rust en nog veel meer….IMG-20170911-WA0003Geef je nu snel op want VOL = VOL (we werken in kleine groepjes).

Vul in het aanmeldingsformulier jouw eigen naam, de naam van jouw hond én het getal in van de workshop(s) waaraan jij mee wilt doen. Je ontvangt dan binnen 48 uur een factuur via e-mail.

Aanmeldingsformulier

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Email*

Velden met een * zijn verplicht.