Lezing: Zorg voor het welzijn van uw senior

Meer agendapunten

WP_20160203_11_00_02_Pro - kopie (2)

JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN VOOR DEZE LEZING !!!

Uw hond wordt ouder, hij (of zij) begint wat ouderdomsverschijnselen te tonen. Hij begint grijs te worden om zijn snoet en misschien wat minder actief. Daar kunnen we weinig aan doen. Maar we kunnen samen met u proberen om uw hond zo lang mogelijk een leuk, fit en plezierig leven te geven!

Deze lezing bestaat uit 2 gedeeltes die mooi op elkaar aansluiten. De sprekers zijn: dierenarts drs. Marina van de Water – Veenendaal en Jannemarie Frowijn, ICREO-gecertificeerd osteopaat voor dieren.

LOGO

Tijdens deze lezing geeft dierenarts Drs. Marina van de Water – Veenendaal vanuit haar kennis en kunde een heldere uitleg over het gebruik van voedingssupplementen van HOKAMIX en/of GRAU die uw oudere hond kunnen ondersteunen. Het blijkt dat de dosering van de medicatie (zoals pijnstillers) vaak kan worden verminderd.

Als hondenosteopaat ziet Jannemarie Frowijn veel senioren in haar praktijk. Graag helpt zij ze hun spanningen los te laten en weer lekker in hun vel te zitten. De hond is na de behandeling soepeler dan voor die tijd en blessures kunnen beter worden voorkomen. Wil je weten hoe dit gaat? Ben je benieuwd of een osteopathie behandeling iets voor jouw hond zou kunnen zijn? 

De lezing is geschikt voor iedereen die zijn of haar ouder wordende hond graag zo goed mogelijk wil ondersteunen in het ouderdomsproces. Tijdens deze avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen over jouw eigen hond.

Datum: woensdag 15 maart a.s.

Tijd:

Inloop vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur start lezing, eindtijd rond 21.30 uur.

Kosten: 15 euro, incl. koffie/thee

Locatie: Zuideinde 28D te Meppel (ingang via de Weerdstraat) bij Hondenosteopaat Jannemarie Frowijn

Let op: Je kunt je niet meer aanmelden voor deze lezing !!!