Nieuw! Zaterdag 25 maart 4 (hondenprofessionals) op een rij!

Meer agendapunten

download

Op zaterdag 25 maart a.s. kun je, samen met jouw hond, bij De Hondenosteopaat in Meppel, terecht voor een tuigpassing, consult, les en/of check bij de volgende 4 hondenprofessionals en hun aanbod:

  • Iva Pastova van 4dox: Het laten aanmeten van een tuigje op maat (kosten: 15,- euro)
  • Ellen Schipper, Dier en Homeopathie Drenthe: Introductieconsult homeopathie (kosten: 15,-)
  • Inge van Harte, Personal Dogcoach: Kennismakingsles ‘hersenwerk voor honden’ (kosten: 15,-)
  • Jannemarie Frowijn, De Hondenosteopaat: Check van jouw hond op mogelijke blokkades (kosten: 15,-)

Zit er iets voor je bij? Je kunt kiezen voor 1 of meerdere opties van ieder een half uur.

Lees verder…

Iva Pastova, 4Dox:

14059990_1167726766602120_948486552_o

… heeft verschillende tuigjes ontwikkeld die voor iedere hond op maat aan te meten zijn. Het zijn kwalitatief goede tuigen die de anatomie van de hond volgen en geen belemmering zijn voor een optimale beweging van de hond. De kleuren en afwerking en evt. opties kunt u zelf kiezen.

 

 

 

Ellen Schipper, Dier en homeopathie Drenthe:

Ellen_FB__1__6d0

          • Heeft jouw hond huidklachten als jeuk, overmatig haaruitval, regelmatig hotspots, een allergie, diarree of is jouw hond een slechte eter? Is jouw hond onzeker, snel bang of heeft hij een traumatisch verleden? Samen bespreken jullie de klacht en Ellen legt uit hoe een homeopathische behandeling daarbij uitkomst kan bieden. Heb je vragen over ontwormen, vaccinatie of antivlo- of tekenmiddelen? Ook daarin kan Ellen met je meedenken en adviseren. Homeopathie kan heel goed naast andere behandelingen ingezet worden.

Inge van Harte, Personal Dogcoach:

157 (3)

Inge van Harte neemt je mee in de wondere wereld van hersenwerk voor honden.

Hoe puzzelt jouw hond? Wat vindt hij leuk of juist niet?
Hoe begeleid jij jouw hond zo goed mogelijk?

Tijdens deze kennismakingsles leren jullie al puzzelend de eerste beginselen van Hersenwerk voor honden en ervaar je de rust, de ontspanning en het plezier dat Hersenwerk jullie kan brengen.

 

Jannemarie Frowijn, De Hondenosteopaat:

IMG-20161103-WA0007

Jannemarie kijkt jouw hond helemaal na en checkt of er blokkades in zijn/haar lijf zitten. Door jouw hond regelmatig even te laten checken kun je bijv. een vastzittende wervel in de rug al in een vroeg stadium herkennen  (en indien nodig osteopatisch behandelen) en daardoor veel problemen voorkomen. Ook kun je bij Jannemarie terecht voor bewegingsadvies en het geven van supplementen.

 

 

Zijn er zaken rondom het gedrag of het lichaam van je hond waarmee wij rekening kunnen houden? Laat het ons op tijd weten.

Graag van tevoren aanmelden zodat ik de planning kan maken!

Vermeld in het aanmeldingsformulier achter jouw eigen naam de naam van jouw hond en 1 of meer van de volgende letters (P voor passen tuigje, H voor homeopaat, HW voor Hersenwerk, O voor osteopaat.

Aanmeldingsformulier

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Email*

Velden met een * zijn verplicht.