Tuigje op maat aanmeten en/of check van jouw hond

Meer agendapunten

WP_20151218_15_29_36_Proimg_2114-003

Let op: DEZE DAG IS VOL !!! Mocht je op de wachtlijst willen c.q. op de hoogte gehouden worden van de nieuwe data in 2018 stuur dan even een berichtje!

Op vrijdag 12 januari a.s. komt Iva Pastova van 4dox weer bij De Hondenosteopaat in Meppel.

Iva heeft verschillende modellen tuigjes ontwikkeld die voor iedere hond op maat aan te meten zijn. De uitvoering, diverse opties en kleurcombinatie mogelijkheden zijn zelf te bepalen. Het adviseren van het juiste tuig en het opmeten van de juiste maten kost 20,- euro per passing. De kosten van het tuigje komen daarbij (afhankelijk van maat en evt. opties die je kiest).

Als osteopaat zie ik veel honden met blokkades die veroorzaakt worden door slecht passende tuigjes of veel en hard trekken aan de halsband.

Wil je jouw hond op deze dag laten checken door ICREO-geregistreerd hondenosteopaat Jannemarie Frowijn? Dat kan op deze dag voor 20,- euro.

Heb je interesse in een tuigje, een check of wil je een vraag stellen? Vul dan jouw gegevens in in het aanmeldingsformulier en ik benader je voor het inplannen van een afspraak of om evt. vragen te beantwoorden.

 

Aanmeldingsformulier

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Email*

Velden met een * zijn verplicht.