Workshop Balans en Coördinatie voor honden

Meer agendapunten

Naamloos

DEZE WORKSHOP ZIT VOL!! Wil je in november meedoen (datum volgt spoedig) stuur dan alvast even een mail, dan houd ik je op de hoogte!

Op dit moment worden er veel workshops op het gebied van ‘Balans en Coördinatie‘ aangeboden.

Maar: wanneer weet je nu of het een goede workshop voor jouw hond is? Hoe weet je of je jouw hond niet overvraagt bijvoorbeeld?

Op uitnodiging komt Desiré Keun, fysiotherapeute en eigenaresse van ‘Dogs in Balance’ op zaterdag 9 september weer naar Meppel om een kwalitatief hoge workshop te geven. Samen met Desiré werk je tijdens deze workshop aan zowel de fysieke als de mentale balans van jouw hond (ieder op zijn of haar eigen individuele nivo).

We werken in verschillende  groepen van ieder plusminus 1,5 – 2,5 uur. Dit is afhankelijk van de honden die er meedoen.  Je kunt je opgeven en wordt daarna ingedeeld in een passend groepje (3 – 4 combinaties per groepje). Deelname aan de workshop kost 50,- euro. We leveren hiervoor maatwerk!

Met en van je hond genieten, samen leren en plezier hebben die bijdraagt aan meer fysieke bewustwording, betere communicatie, vertrouwen, rust en nog veel meer….

Twijfel je nog? Vaar al je vragen kun je contact opnemen met Jannemarie Frowijn, 06 – 476 599 53

N.b. Het is héérlijk koel in de praktijkruimte!

Opgeven via onderstaand aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon

Email*

Velden met een * zijn verplicht.