Rainbow Bridge

– Stervensbegeleiding voor paarden –

Twijfelt u of uw paard nog wel verder wil leven?

Uw eigen uitvaart goed verzorgd, maar hoe is het afscheid van uw paard geregeld?

Ik bied u onafhankelijk advies, coaching, cranio-sacraalsessies (zie onderaan deze pagina) en een luisterend oor, zodat u een helder beeld krijgt van de situatie en de beslissingen kunt nemen die bij u en uw paard passen.

Waarom?
Als paardenliefhebber praat je niet graag over het moment van afscheid. We maken als mens het overlijden van een paard (gelukkig) niet zo vaak mee. Er is dan ook nog veel onbekendheid over wat je allemaal op je af krijgt als het zover is.
Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden en onmogelijkheden?

Niet iedereen kijkt op dezelfde manier tegen afscheid nemen en de dood aan. Mijn missie is om uw afscheid van uw paard op maat te verzorgen zodat het geheel bij jullie als combinatie past. In een persoonlijk gesprek zetten we alles samen op een rijtje zodat je niet voor onaangename emotionele en financiele verrassingen komt te staan.

Hoe?
Coaching en begeleiding tijdens de laatste levensfase van het paard. Wil mijn paard nog verder leven? Hebben we alle opties geprobeerd? Is het nog wel reëel om door te gaan? Hiervoor maak ik gebruik van reguliere diagnose technieken, indien nodig in overleg met een dierenarts, maar bijv. ook van telepathisch communiceren met dieren
Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. het in laten slapen van mijn paard? Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. het lichaam van het paard na overlijden? 
Hoe communiceer je met anderen hierover (stalgenoten, staleigenaar, kinderen, andere dieren).
Het maken van een 24-uurs draaiboek (voor o.a. planning van euthanasie, eventueel afscheidsritueel, afspraak dierenarts en ophalen van het lichaam).
Ook kunt u bij mij terecht voor nazorg & rouwverwerking.

Bovenstaande coaching kan worden ondersteund door cranio-sacrale sessies. Deze bestaan uit rustgevende behandelingen die je in contact brengen met je eigen gevoel en intuitie.
Een sessie voor jezelf kan je helpen bij het nemen van beslissingen en bij het loslaten van jouw paard.
Een sessie voor jouw paard kan ontspanning en verlichting geven in de laatste dagen en uren. Ook kan het paard makkelijker de overgang naar de andere wereld maken en het aardse bestaan beter loslaten. De ervaring leert dat dit tevens een goede manier is om euthanasie in te leiden.

Ik kom graag naar u toe voor een inventariserend kennismakingsgesprek.

In de Rainbow Bridge is naast een plek voor paarden ook ruimte voor alle andere dieren en hun baasjes.

Bel mij mob.: 06 476 599 53 of laat uw gegevens achter door op de link te klikken:

Contact